Text_2

VrijBOEKpark - Franse Chanson in de Rozentuin

VrijBOEKpark - Franse Chanson in de Rozentuin

VrijboekparkNet als vorige zomer verandert het Vrijbroekpark in Mechelen in het VrijBOEKpark.

 

De hele zomer lang kun je in een hoek in het park je hangmat installeren, onder de heester kruipen, of een dekentje uitspreiden op de leesweide, en je verliezen in een boek. Dat boek kan je zelf ter plekke kiezen in 1 van onze originele boekenruilkasten.

 

Elke zondag van de zomer worden er gratis vertellingen georganiseerd in samenwerking met CVO Crescendo en Bibliotheek Mechelen.

 

Maar ook Terra Nova doet haar duit in het literaire zakje, en organiseert samen met het Vrijbroekpark enkele originele en in het oog springende vertellingen voor volwassenen.

Zo is er op donderdag 18 augustus opnieuw een geweldige ‘Franse Chanson in de Rozentuin’. De getalenteerde, enthousiaste en simpelweg geweldige Tine Vandenbussche verwende ons vorig jaar al met enkele kindervertellingen, en een eerste kennismaking met haar Franse Chansons. Tine begeleidt zichzelf met de accordeon en brengt een verhaal, een knipoog naar de liefde en het leven, doorspekt met Franse Chansons. De avond kronkelt van de ene leuke, grappige en ondeugende anekdote naar de andere, halt houdend bij de muziek van Edith Piaff, Juliette Greco, Mistinguett en nog veel meer.

Waar: Provinciaal Groendomein Vrijbroekpark

Wanneer: 18 Aug 2016 , 20:00 – 21:30

Prijs: € 3

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone
Kaart wordt geladen...