Text_2

Jef Neve in concert: different faces - matinee

Jef Neve in concert: different faces - matinee

25285035700_e05ddc1e9c_zOntdek samen met Terra Nova de vele gezichten van Jef Neve.

Ontdek de artiest, balancerend op de grens tussen jazz en klassiek.

En ontdek de man, een balans zoekend tussen zijn ingetogen kempense roots, en de big city lights waarin hij vandaag vaak vertoeft.

Jef Neve speelt met een orkest vol topmuzikanten een greep uit zijn veelzijdige oeuvre. Hij toont alle facetten van zijn werk. Van introverte, zachtzinnige klassieke rapsodies, tot eclatante, gedurfde en groots uitwaaierende soundscapes! Neve brengt exclusieve stukken filmmuziek, nog nooit live gebrachte composities en persoonlijke favorieten in een ander jasje, alles doorspekt met zijn adembenemende improvisaties en solo’s. Het wordt een onvergetelijke en interessante avond voor zowel trouwe fans als nieuwe ontdekkers van Jef en zijn muziek.

De voorstelling begint om 15:00 en duurt 90 minuten. Je bent echter welkom vanaf 14:00 om voor het concert kennis te maken met het werk van fotograaf Sven Ceustermans, wiens straatportretten een warme menselijkheid uitstralen die perfect de sfeer van Jef Neve’s muziek weet aan te vullen. Na het concert is er de mogelijkheid om te praten met Jef en zijn muzikanten, een heuse meet&greet dus!

Dit alles wordt gepresenteerd op de pas gerenoveerde onthaalsite van Merksplas-Kolonie. Een unieke locatie in een landschap dat op weg is om Unesco Werelderfgoed te worden. Kom in een kader van historische schuren en kelders, een eenmalig en onvergetelijk uitroepteken achter je zomer zetten!

Een ticket kost 25 €.

De activiteit is volledig toegankelijk voor mensen met een beperking.

Waar: Kolonies Merksplas

Wanneer: 10 Sep 2016 , 14:00 – 18:00

Prijs: 25,00 euro

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone
Kaart wordt geladen...