Text_2

Fotozoektocht in het Rivierenhof

Fotozoektocht in het Rivierenhof

3313264401_e9efe469d5_m

Van 1 juni tot 31 augustus 2016 kan je in het Rivierenhof in Deurne terecht voor een (ont)spannende fotozoektocht. Een tekst met zoekfoto’s leidt je door de mooie en onbekende plekjes in het Provinciale Groendomein.

Onderweg krijg je zoekvragen. Je vindt het antwoord door goed te kijken. De fotozoektocht is gericht op volwassenen en jongeren. Hij is ideaal om alleen of met vrienden te volbrengen. Kinderen kunnen er met de hulp van een volwassene ook plezier aan beleven.

Toegankelijkheid:

De route gaat over verharde paden en bruggetjes in het Rivierenhof. Een klein stukje van de route gaat over een graspad.

De tocht kan te voet, met de fiets of met andere rolstoelen worden afgelegd. Een ideale manier om het park te leren kennen of om het eens vanuit een andere hoek te bekijken. Je ontdekt zeker dingen die je nog niet wist over het Rivierenhof.

De route bestaat uit 2 lussen van elk ongeveer 4 km. Elke lus biedt te voet ongeveer een halve dag speurplezier. Je kan beide lussen volbrengen of ervoor kiezen je tot 1 lus te beperken. Uiteraard zijn er mooie en leuke prijzen te winnen.  Het deelnameboekje kost 5 euro en bevat ook een drankbon en een bon om de minigolf in het park uit te proberen.

Koop hier bij Terra Nova online een ticket waarmee je het boekje kunt afhalen in het park, als het jou uitkomt!

Daarvoor ga je met je ticket op een weekdag tussen 9u en 17u naar het Infopunt Domeinwacht Rivierenhof, Turnhoutsebaan 246, 2100 Deurne. Daar kun je desnoods ter plekke ook nog een exemplaar van het Zoektocht-boekje kopen.

Voor meer info bel je de Terra Nova hulplijn (03 240 65 56) of het nummer van de domeinwachters: 03/360 52 18.

Waar: Infopunt Domeinwacht Rivierenhof

Wanneer: 1 Jun 2016 tot 31 Aug 2016, 07:00 – 21:30

Prijs: 5 euro per deelnameboekje

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone
Kaart wordt geladen...