Text_2

De Rammelende STEPrally

De Rammelende STEPrally

25493821282_8864dc53d1_zKalmthout wordt deze zomer de ideale plek voor een gevarieerd dagje weg met de familie! Het avontuur start in Arboretum Kalmthout. Daar neemt ‘De Botte Botaknol’ je mee op een spannende zoektocht doorheen de bloeiende en kleurrijke natuur. Nagenieten van al dat speurwerk doe je tijdens een lekkere, gezellige picknick. Als de batterijen opgeladen zijn, neem je de vrolijke step en step je naar het Kindermuseum waar je tijdens de interactieve rondleiding de wondere wereld van Suske en Wiske ontdekt. Bovendien kan je voor de eerste keer ooit de originele tekeningen van de speciale uitgave ‘De Rammelende Rally’ bewonderen. In dit wervelende album uit 1958 toeren onze vrienden, net als jij vandaag, razendsnel door de provincie Antwerpen. Wie van actie houdt, doet in de tuin natuurlijk mee met de “Grote Rally der Rammelkarren”! Maar de rally is dan nog niet gedaan. Eerst step je nog terug naar Arboretum Kalmthout en dan kan je terugkijken op een leuke dag die de ideale mix van natuur, sport, cultuur en avontuur was!

Opgelet!

De Rammelende STEPrally kan enkel worden geboekt op weekdagen. Op weekenddagen is het Suske- en Wiske Kindermuseum gesloten. Ook tijdens deze feestdagen: 11 juli, 21 juli, 15 augustus, is de activiteit niet te boeken.

Programma

  • 10 uur: start speurtocht Arboretum
  • 11.30 uur: picknick in Arboretum
  • 12 uur: vertrek in Arboretum met step naar Kindermuseum
  • 13 uur: aanvang interactieve rondleiding Kindermuseum
  • 14.30 uur: randanimatie Kindermuseum rond ‘De Rammelende Rally’
  • 15.30 uur: vertrek Kindermuseum met step naar Arboretum

Toegankelijkheid

  • Verplaatsing Arboretum - Kindermuseum - Arboretum gebeurt met een step!
  • Arboretum: Bij slecht weer is het Arboretum iets moeilijker rolstoeltoegankelijk. Er is geen extra ondersteuning voor slechthorenden of slechtzienden.
  • Kindermuseum: Het gebouw is rolstoeltoegankelijk, de tuin mits begeleiding. Je kan gratis gebruik maken van begeleiding op maat voor slechtziende of blinde bezoekers, een tolk Vlaamse gebarentaal of een hoorhulpmiddel voor slechthorenden met of zonder hoorapparaat. Je hoeft dit enkel door te geven bij reservatie en minstens drie weken voor je bezoek.

Waar: Arboretum Kalmthout

Wanneer: 4 Jul 2016 tot 31 Aug 2016, 10:00 – 17:00

Prijs: 8 - 12 jaar: 12 euro Vanaf 12 jaar: 24 euro

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone
Kaart wordt geladen...