Text_2

De Rammelende Rally

De Rammelende Rally

9367029493_d8b87bfe1d_zStap samen met je familie in de wereld van Suske en Wiske. Via de speciale potloden van tante Sidonia ontdek je tijdens de interactieve rondleiding waar Willy Vandersteen inspiratie haalde voor zijn stripverhalen. En er is meer! Deze zomer kan je voor de eerste keer ooit de originele tekeningen van de speciale uitgave ‘De Rammelende Rally’ bewonderen. In dit wervelende album uit 1958 toeren onze vrienden razendsnel door de provincie Antwerpen. Wie van actie houdt doet, net als onze striphelden, natuurlijk mee met de “Grote Rally der Rammelkarren”. Verschillende voertuigen en een speciaal parcours in de tuin van het Kindermuseum bezorgen je een leuke en spannende tocht. Vroem!!!

Opgelet!

De Rammelende Rally kan enkel worden geboekt op weekdagen. Op weekenddagen is het Suske- en Wiske Kindermuseum gesloten. Ook tijdens deze feestdagen: 11 juli, 21 juli, 15 augustus, is de activiteit niet te boeken.

Toegankelijkheid

Het Kindermuseum is volledig toegankelijk voor rolstoelen en kinderwagens. De tuin mits extra begeleiding.

Je kan gratis gebruik maken van begeleiding op maat voor slechtziende of blinde bezoekers, een tolk Vlaamse gebarentaal of een hoorhulpmiddel voor slechthorenden met of zonder hoorapparaat. Je hoeft dit enkel door te geven bij reservatie en minstens drie weken voor je bezoek.

Waar: Suske en Wiske Kindermuseum

Wanneer: 4 Jul 2016 tot 31 Aug 2016, 13:00 – 17:00

Prijs: 4 tot 18 jaar 4 euro, vanaf 18 jaar 8 euro

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone
Kaart wordt geladen...